Reciclare

Reciclarea incepe de la tine!

Cu totii avem obligatia sa reciclam aparatele electrice si electronice. Bateriile uzate intra si ele in categoria deseurilor reciclabile.

Bateriile si acumulatorii contin metale grele si substante toxice.

Daca le arunci impreuna cu deseurile menajere, acestea ajung sa contamineze solul si apa sau, mai mult decat atat, in unele cazuri, pot cauza incendii.

De aceea este important sa nu aruncam bateriile si acumulatorii la cosul de gunoi, ci sa le ducem la punctele de colectare. Astfel, substantele periculoase sunt neutralizate, iar metalele grele (Zinc, Fier, Argint, Mercur, etc.) se recupereaza pentru refolosire.

Vino cu ele la punctele de colectare pentru deseuri reciclabile!

Deseurile de echipamente electrice si electronice de mici dimensiuni (orice latura mai mica de 25cm) le puteti preda in magazinul nostru.

Nu aruncati la intamplare deseurile electrice si electronice!

Ce se intampla mai departe cu electronicele uzate?

Substantele periculoase sunt separate cu grija si neutralizate, unele componente si echipamente sunt refolosite ca atare, iar din materialele reciclabile se obtin materii prime secundare, care sunt trimise la producatori pentru fabricarea de noi produse.

Ajutati-ne sa scadem considerabil efectele negative asupra mediului si a sanatatii umane, sa conservam resursele planetei si sa micsoram amprenta de CO2 a noilor produse.